Vad pojkarna äter

Axa grynblandning, ”Råg, vete, havre och korn – alla våra svenska sädesslag i en perfekt kombination för att ge dig fullkorn och viktiga kostfibrer som är bra för magens arbete.”, och i med lite kärnor, frön och lite nötter så får man torrfoderblandningen som står inne hos pojkarna hela tiden, tills dom ätit upp det och sen igen när husse ser det är tomt.
Mycket godare än både leverpastej och en massa barnmat, som husse försökt truga i pojkarna för att han läst att andras råttor verkligen älskar det, men inte hans inte, nej nej. Lite köttfärs är mumma däremot, så husse brukar steka upp lite bara i enkom åt pojkarna när dom varit extra snälla.
Popcorn är också en höjdare, det blir sådana rackare man poppar i kastrull så det inte blir onödigt mycket onyttigt. Majskrokar verkade rätt ok hos moster U, men husse har inte hittat när han letat. Columbo älskar morötter, och då är det älskar som i ”flyr i vild panik med maten så fort någon annan råtta kommer i närheten”, i början fick han hela morötter, men det såg inte helt hälsosamt ut när han släpade dom upp och ner så fort han kunde. Gogh älskar sallad, inte lika mycket som Columbo älskar morötter dock. Rocken verkar ha en riktig svaghet för solrosfrön. Rocken har lärt sig att det är ingen idé att gräva upp hela matskålen, husse låter det godigaste ligga längst upp ändå. Köttbullar är mums, men det får dom inte så stora bitar av. Hoppas på nya favoriter allt eftersom de kulinariska vyerna vidgas.
2010-03-01Kenneth HedmanColumboGoghRockenråttor