Texas & gänget

En liten rapport från råtteroben, den kortfattade versionen är att alla älskar Texas och Texas älskar alla.
Texas är ett rejält litet energiknippe som är nyfiken på allt och är orädd för nästan allt (utom stora råttor som hoppar från saker uppifrån). Han gillar att slicka på husses tänder, springa runt i kläder och filtar, busa med husses fingrar och efter han fått vara ute och springa av sig (väldigt länge!!!) gosa med husse.
Ikaros är mycket poppis hos Texas, det är bara Ikaros som vill busa med honom. De brukar turas om att jaga varandra, det är ganska jämt, Texas är snabbare på att springa men Ikaros hoppar längre, högre och lägre. De brukar brottas lite med, fast där är det ju inte jämt alls, Ikaros är ju rejält mycket större.
Rocken och Jum Jum är tycker Texas om i alla fall, dom är ju trots allt så gosiga att ligga tillsammans med i en stor råtthög. Rocken håller koll på Texas, när det händer något så kollar han allt läget är lungt, sen så slappar han lös igen.
Husse är en konstig grej tycker Texas, så stor, så stor mun, och så konstig päls! Texas var speciellt faschinerad över att husse klippte sig och undersökte mycket grundligt husses nya korta huvudpäls. Riktigt praktiskt är husse också, bra att klättra på och att använda som taxi till olika delar av världen (lägenheten).
2011-11-13Kenneth HedmanIkarosJum JumRockenTexasråttor