Texas - the One Star Rat

Igårkväll var husse ute och virrade på dom mörka vägarna, men till slut så kom han fram till ett ställe där det fanns en himmla massa råttor, och viktigast av allt, där fanns Texas. Husse pratade lite med den snälla uppföderskan medan Texas gjorde sig hemmastadd i husses händer, och ärmar, och överallt annars.
När husse och Texas kommit hem så hade först husse Texas för sig själv en stund, sen fick Texas träffa sin snälla släkting Rocken på soffan. Dom sniffade lite på varandra och tänkte nog att det luktade bekant, och sen var det bra med det. Sen tog husse ut Jum Jum och det blev samma sak där, fast mer sniffande i varandras rumpor. När det lugnat ner sig igen fick Ikaros också träffa Texas, Ikaros tyckte att Texas var en lattjo liten pryl och var otroligt på och sniffade, men ändå snäll såklart.
Efter en bra stund på soffan fick alla råttor hoppa in i råtteroben igen, där blev dom stora pojkarna konfunderade och glömde totalt bort att dom träffat Texas redan och skulle sniffa honom mest hela tiden när han kom i närheten. Texas sprang omkring och undersökte varendra vrå i råtteroben. Eftersom allt gick så bra fick Texas sova med dom stora pojkarna i råtteroben och var ju mysigt tyckte Texas. Sen idag tog husse ut dom på soffan igen för att dom skulle fastna på bild, speciellt Texas såklart.
2011-11-06Kenneth HedmanIkarosJum JumRockenTexasbilderråttor