Stor och liten

Förrförra söndagen tog husse lilla transportburen och åkte tåg, innan han åkte hem igen så hade två små råttpojkar hoppat på tåget dom med. Mink och Rex har dom fått börja heta, och det har fastnat så nu är det så helt enkelt.
Mink är en både social och aktiv liten pälsboll, Rex är lite mer tillbakadragen och skygg. När husse introducerade dom för Spirit, för han är ju chef, så var Mink lite tvekande men gick fram och hälsade och allt var gott. Rex hade gömt sig under en kudde, så husse lyfte bort den. När Rex fick syn på stora trygga Spirit fram han fram på en gång och allt var gott. Även Baronen måste ju få träffa dom sa Spirit, så husse plockade ut honom också och även då var allt gott. Det gick så bra så alla fyra fick flytta in i stora råtteroben efter dom fått känna på varandra – och husse fått råttgosa lite såklart.
Rex blev som en helt annan råtta när han fick vara med dom stora pojkarna, han är trygg då helt enkelt spekulerar husse. Dom stora pojkarna är väldigt snälla och omtänksamma, Spirit brukar hämta småpojkarna och säga ”nu är det mat” när husse kommer med något gott. Dom brukar även hämta Rex och säga att det är inte så hemskt, kom och busa och gosa du med. Husse är väldigt stolt över Baronen och Spirit, och väldigt glad i Rex och Mink.
2013-06-16Kenneth HedmanBaronenMinkRexSpiritbilderråttor