Sovstilar

Vilken sovstil husse har, det kan tyvärr inte husse svara med stor exakthet svara på, men hur pojkarna brukar sova brukar han kolla in. Ofta sover dom i en råtthög, men dom sover ensam ibland också.
Jum Jum brukar har två specialstilar, eller snarare två variationer av samma. Han brukar ligga i en typisk hundstil där bakändan ligger på sidan och där huvudet ligger och vilar på benen som är rättvända. Han alternativa stil är att han ligger helt på sidan och lätt ihopkrypen.
Ikaros har tre stilar han gillar att sova i, han gillar att bara lägga sig ner och pressa sig mot gallret. Han gillar också att lägga sig ner och sträcka ut sig så mycket det bara går och somna in, sen för att variera ordentligt så brukar han stoppa in huvudet under sig och sova som en liten vit pälsboll. Ikaros är den enda av pojkarna som är ”morgontrött”, han gäspar och sträcker på sig ordentligt och tar tid på sig att vakna, de andra pojkarna sprätter det bara till i så är det full fart på en gång.
Texas har ingen speciellt sovstil, han har speciellt sovställen istället. Han gillar att sova ihopklämd i en Ikea-fångst, eller lite mer exotiskt, klättra upp och tränga sig in mellan ryggstödet och husses rygg och sova lite halvt upphängd där.
2012-06-25Kenneth HedmanIkarosJum JumTexasråttor