Sista natten med gänget

Som det bloggats tidigare så har Beethoven hittat två nya råttor att bo med, det känns lite tomt här i råttgarderoben utan honom. Pojkarna har ingen att sova med i en enda stor klump, men ingen som stjäl deras godisgömmor när de lägger undan godsakerna husse ger dom när dom gör tricks, ingen gubbe som lugn och cool tittar på dom när dom busar runt i högsta fart. Husse saknar honom också, saknar morrhåren som prompt skulle in i örat, hur han höll upp framtassarna och tittade runt och såg allmänt loj ut. Har lite bilder från sista natten Beethoven sov hos mig.
Pojkarna har det bra, mycket bättre start än husse på det nya året. Husse åkte på vinterkräksjukan och var mycket tråkig tyckte råttorna. Till nyår fick dom lite extra lyxigt, oxfilé, sallad och morot.
Det lutar mot att pojkarna får nytt sällskap i råtteroben, då husse tycker att en ny liten råttpojke borde få flytta in. Går det med gott samvete ta en råtta ut på äventyr en längre stund, som att hälsa på folk, och ändå inte lämna en råtta ensam.
God fortsättning / Kenneth, Gogh & Columbo.
2010-01-13Kenneth HedmanBeethovenColumboGoghbesökbilderråttor