Råttor vs möss

Nej, det har inte varit slaggis i lägenheten, det här är husses filosofiserande om råtter vs möss som husdjur.
Nu när Calaisa varit hos husse ett tag så kan husse konstatera hon är otroligt frenetisk till att gräva, hon gräver oftast över sin matskål en gång om dagen. Hon är inte rädd av sig, springer gärna omkring på husses axlar och armar och ska undersöka allt möjligt. Bästa musiken verkar vara hårdrock, både Calaisa och husse håller med om det. Så långt är det mycket likt pojkarna, förutom att pojkarna inte är så överdrivet förtjusta att gräva (dom har en låda med alspån att gräva i om dom vill).
En stor skillnad mot pojkarna är att Calaisa inte är alls lika social, hon kikar fram lite från sina gömställen, men pojkarna klänger för att få komma ut och vara med husse. Pojkarna är också och kollar till husse så han är kvar, och för att gosa (mer eller mindre lång stund, Rocken och Jum Jum gillar riktigt långa stunder).
Husse föredrar pojkarna i storlek, dom tål lite mera rejält gos (och Ikaros gillar när man nästan trycker omkull honom när man kliar honom), också bra när husse sitter i soffan med hela gänget, då märks det när dom är ivägen, även lilla Texas som börjar bli ganska stor nu.
Pojkarna är busigare också, eller Texas och Ikaros är det, Rocken och Jum Jum är ju ganska soft av sig. Husses pojkar har mycket personlighet, kort och gott.
2011-12-12Kenneth HedmanCalaisaIkarosJum JumRockenTexasmössråttor