Råtterob

Tänkte presentera råtteroben, den plats som pojkarna kallar för hemma. Den är en kombination från en garderob, hyllplan och plastlåda från Ikea, två gallerhyllplan fyndade på second hand, nät, spikband, skruv, akrylfogmassa och lack.
Köpte en hela metern bred garderob kallad Pax från Ikea, även två dörrar och resten. Dörrarna tog jag och slog ut dörrspeglarna och skruvade fast gallerhyllplanen med hjälp av spikband, dom ser ut nästan som dom hörde hemma där. Inuti garderoben så planerade jag hur jag ville ha det, fogade igen alla hål på sidorna som jag inte skulle använda, körde över ett par lager med lack och skruvade fast alla plastskenor som håller hyllplanen och fogade så att det inte rinner något in bakom dom. Hyllplanen sågade jag till som jag ville ha dom och fogade och spacklade på dom med. Ett hyllplan har jag kvar helt så jag kan dela av råtteroben vid behov.
Bilder på råtteroben kan ses här, den är på bilderna i ett ominredningsstadium på övre halvan så det kan se lite fattigt ut. Pojkarna är väldigt förtjusta i deras råtterob, far upp och ner, höger till vänster, fram och tillbaka så snabbt att dom är framme innan dom börjat.
2010-01-23Kenneth Hedmanbilderråttor