Myskvällar

Myskvällar med pojkarna fungerar ungefär såhär:
  • Husse tittar in i råtteroben, pojkarna sover eller har något hyss för sig.
  • Husse tar ut pojkarna, och oavsett om dom sov som dom små slöfockar som dom kan vara eller var som studsbollar, så är dom som studsbollar i 30 till 60 minuter.
  • Husse tar upp pojkarna i soffan, husse brukar ligga i soffan. Gogh brukar ligga runt husses huvudet eller bakom husses rygg, men bara om det är trångt. Rocken gillar ganska ofta att sticka in huvudet under slumpvis kroppsdel av husse och se död ut, ungefär som om husse trillat/lagt sig på honom.
  • Husse kliar pojkarna. Rocken är inte direkt någon knaster- och ploppråtta, det har han inte tid med, han är fullt upptagen med att gå lös på husses fingrar och återgälda myset. Gogh brukar knastra och ploppa, och skaka på huvudet före det, som om något kliar i örat, även Gogh brukar återgälda myset, fast Gogh är mera i kontakt med sin kvinnliga råtta och gillar att ge husse manikyr genom att knapra lite på husses naglar.
  • Husse beslutar det är dags att gå och lägga sig, pojkarna får komma in i råtteroben igen, går oftast och snusar på något av deras många favoritsovställen.
Snart kan det bli extra mysigt också, husse har ställt sig på kö efter nya pojkar i en kull som kommer snart.
2010-10-17Kenneth HedmanGoghRockenråttor