Jum Jum och Ikaros

Igår söndags var husse och hämta småttingarna Jum Jum och Ikaros hos uppfödaren, efter en stund med att undersöka nya husses fingrar och annat så fick dom åka transportbur ut till bilen, och sen bil hem till husse. När alla kom fram så var dom lugna och halvpömsiga, så husse lät dom vänja sig lite vid alla dofter, sen så fick dom röja lös i husses säng. Efter ett tag tog husse ut Rocken, alfaråttan, ut till sängen, det gick väldigt lugnt till, en massa sniff i rumpor, men väldigt lugnt, så husse tog ut Gogh också, och det blev mer sniff i rumpor, men ändå väldigt lungt… ändå tills Gogh beslutade sig att smita från sängen.
Rocken och Gogh fick åka in i råtteroben igen, och Jum Jum och Ikaros fick vila upp sig och äta lite god spagettti och köttfärssås. När småttingarna var mätta och belåtna så fick dom hälsa på i råtteroben. Rocken var lika lugn som förut och sniffade runt, däremot var Gogh lite sur och gjorde utfall mot de små stackarna, inget farligt, men för att markera, men Rocken kom och styrde upp det hela och visade Gogh att han skulle ta det lungt. Gogh var fortfarande lite sur ett tag och gillade inte när Jum Jum och Ikaros kom nära, men dom lärde sig snabbt att han var en surgubbe.
Jum Jum och Ikaros fick sova över i råtteroben, och husse sov med båda öronen öppna men hörde bara bus. Alla mådde prima på morgonen, så dom fick stanna kvar när husse jobbade. Gogh är inte sur gubbe längre, Rocken kollar efter småttingarna men säger till när dom blir för jobbiga. Nu klättrar Jum Jum och Ikaros runt på husse och kontorsstolen huller om buller, fulla av energi och upptäckslust.
Så här långt har småttingarna påverkat husse genom att plötsligt blev Rocken och Gogh mycket större och lite tyngre, helt oförkligt! =] Dom har fått husse att bli riktigt trött på morgonen, men glad efter busiga småråttor som haft några stunder över till mys och knaster. Lite frustrerad kanske, eftersom Jum Jum och Ikaros är alldeles för snabba för att fastna på kort tillsammans med Rocken och Gogh, men allt kan man ju inte husse kräva. =]
Välkommen hem, Jum Jum och Ikaros, husses bästa julklappar.
2010-12-13Kenneth HedmanGoghIkarosJum JumRockenråttor