Inte kräsna

Mina busråttor är inte kräsna när det kommer till nya saker i buren. Ett mjölkpaket (diskat och klart) betyder timmar av skoj, och det bara innan dom tar paus första gången. Nytt reklampapper att pissa på, praktiskt att det kommer hemlevererat gratis! En ny kartong att bo i och flytta runt på. Nyskördade grenar från skogen, också en höjdare.
Gogh är busråttan nr 1 hos mig, han är snabb som en vessla och gillar att busa med husse. Han är synbart mindre än sin brorsa Columbo, men Columbo är mycket latare och också social på en mer gosigt sätt, inte för att han tvekar att springa runt vardagsrummet, men Gogh hinner två varv när Columbo har hunnit ett. För att pojkarna ska mysa riktigt mycket får jag passa på när dom ligger och halvsover, och då lägga handen på dom, då tokknastrar dom och ploppar ögonen ur sig, lite tråkigt för husse då, så jag kliar dom lite också runt skuldror och nacke som dom också gillar.
Har försökt filma dom med min digitalkamera, och mina pojkar gillar att visa upp sin bästa sida, baksidan, det är ju där pungen är, klart man vill visa upp den! Tror råttor har vissa band med vampyrer, dom sover helst större delen av dagen och har väldigt svårt för att fastna på bild.
Idag var det riktigt med fart i flyttråttan Beethoven också, det var roligt med städning helt enkelt tyckte han, tänk om han kunde smitta av sig på mig. =]
2009-12-14Kenneth HedmanBeethovenColumboGoghbesökråttor