Halvsvart Rödrock

Idag har Halvsvart Rödrock anlänt till husse. Viktigaste först va? Här är tre bilder som blev bra. Mötte upp Rockens, ja lite smidigare kalla honom så än ett helt insektsnamn, uppfödare vid Ikea, tog honom och sprang därifrån fort innan dom ändrade sig. =]
Rocken fick börja med att umgås med sin nya husse, i famnen, i knät, på axlarna, under tröjan, på huvudet, i händerna. Glad, framåt och nyfiken liten grabb, Columbo och Gogh känns plötsligt både mycket större och mycket tyngre än dom var igår. Knastrar gulligt när han har tid i sitt upptagna schema över att utforska världen, eller i alla fall hela lägenheten.
Tog ut Columbo och Gogh var för sig ur råtteroben så Rocken fick träffa dom lite mer neutralt och med husse övervakande och redo att gripa in, det gick fint med bägge mötena så sen fick han träffa bägge ute på en gång, det gick också utmärkt, mer eller mindre försiktigt sniffande och viftande med morrhåren från allas sida. Prövade visa upp Rocken inne hos pojkarnas råtterob, då kände Columbo att han var tvungen visa att var alfa och trycka ner Rocken, Rocken låg still och var snäll så det gick över snabbt.
För ett tag, inatt minst, så får Rocken sova i en bur som är inställd längst ner i råtteroben. Rocken fick ta det lugnt där ett tag, storpojkarna låg bägge och sov på bredvid buren innan jag plocka ut Rocken för att han skulle hjälpa till med bloggen, det är extremt ovanligt att dom sover där, så dom är nog kär i Rocken dom med!
2010-01-31Kenneth HedmanColumboGoghRockenbilderråttor