Ett liv utan råttor?

I somras var pojkarna och sov över borta ett par nätter när husse hjälpte en kompis flytta åt kompisens brott, det involverade att köra lastbil till Norge, och pojkarna sa att dom ville inte skumpa omkring hur som helst, så dom sov hos husses storasyster. Efter flytten så var husse ganska mör så det dröjde ett par dagar innan husse åkte till sin storasyster. Husse gick oräkneliga gånger till råtteroben och skulle ta ut sina pälstroll, men fick lite ledsen komma ihåg att dom var ju borta på äventyr...
Husse höll på köpa en massa gott till pojkarna när han var och handlade, och det hade ju bara blivit gammalt till dess semestern var slut, men husse köpte lite leksaker till sina pälstroll iallafall!
När husse kom och glatt ville hälsa på sina små troll så låg dom bara och sov, det var ju mitt på dagen, då ska ju råttor sova som bäst. Som tur var dom mycket gladare när husse tittade in igen när dom vaknat till!
Husse vet nu att ett liv utan små pälstroll, det är ett tommare liv än med, så det kommer att bli ruggigt svårt att övertala honom om ett sådant liv!
2012-08-21Kenneth Hedmanråttor