En råtta vandrar vidare

Ja, nu är det inte så hemskt som rubriken låter, men Beethoven är inte längre med i buren. Han har flyttat in hos fröken M, där ska han få dela bur med Ron och Rufus. Ni kan följa Beethovens fortsatta äventyr här.
Alla tre pojkar fick åka massor med bil idag, betydligt mer än planerat. Snörök med några meters sikt, blandat med en avstängd E4a och en massa hemska bilister på vägen gjorde att det tog några timmar längre än beräknat. Flera bilar och lastbilar i diket och lite tvärsöver här och var.
Columbo och Van Gogh halvsover i den lilla, lilla buren (jämfört med stora garderobslottet hemma), dom fick vara i den när dom åkte bil, dom gillade speciellt att leka underjordsråttor under filten jag lade in för att dom inte skulle frysa. Riktigt söta när dom bökade ut den över hela buren och sedan satt och åt under filten så att bara huvudet stack fram. Tyvärr glömde husse kameran, i den fanns några bilder av alla tre råttisar när dom låg och sov tillsammans sista natten, ni får vänta på dom bilderna. Sen kanske det inte är så bra att ta bilder på råttorna i passagerarsätet när man susar fram på E4an.
Alla råttor och till och med husse önskar god jul och gott nytt år!
2009-12-21Kenneth HedmanBeethovenColumboGoghbesökråttor