En god jul

Pojkarna har haft sig en god första jul uppe bland snön, fast dom har då inte fått vara ute och leka ute i snön, som de skulle älska… och sen vara sjuka också då. Columbo fick träffa en himmla massa människor och det tyckte han om, dessvärre skrämde han också slag på två små pojkar som hade extrem råttfobi, dom var livrädda fast dom var i ett annat rum.
Julbordet fick offra ett par råttportioner av renhjärta, ägg och två bitar revbensspjäll så dom fick något trevligt att gnaga på också, det mesta av köttet på benbitarna var uppätet av husse den elakingen.
Av sin faster (husses storasyster) fick pojkarna en vibrerande råtta som dom undersökte VÄLDIGT noga, en fisk i ett rep som dom jagade efter och en rullande leksak med ”galler” som dom försökte bryta sig in i lite. Av sin kusin (husses systerson) fick Gogh ett japanskt inspirerat mjukismonster och Columbo fick en mjukiselefant, fast ingen av pojkarna är ju dumbo. =]
Dom fick regelbundet besök av en glad liten tjej som tyckte dom var jättesöta, så dom var nöjda på alla sätt och vis på denna julafton. Husse ska fixa lite försenade julklappar när de kommer hem till lägenheten och dom har gott om plats igen.
2009-12-25Kenneth HedmanColumboGoghråttor