Besökare

Husses mor och lillasyster har varit på besök över sago-farbror-flyga-dagen-helgen, dom har fått ha det mysigt och sova i samma (vardags)rum som pojkarna. Dom lät inte helt lika entusiastiska efter första natten, dom var inte vana med pojkar som gillar att busa mitt i natten. Husse sa åt sin familj att dom kan aktivera pojkarna ordentligt på kvällen så blir dom inte lika busiga på natten, men husses mor gillar bara råttor på avstånd, men det är framsteg, förut har hon hotat med att aldrig hälsa på den som har råttor.
Husse och dom andra människorna var på skansen, där blev dom väldigt besvikna då råttorna i skansenakvariet gömde sig, som tur var det soligt väder och stora djur utomhus som hade mycket svårare att gömma sig. Alldeles nykläckta älgkalvar fanns det till och med. Husse såg efteråt att det ska finnas Gambiska hamsterråttor på skansen, men dom missade han när han var där. :\
Eftersom människofruntimmer gillar att shoppa så passade husse på att handla lite till pojkarna på Ikea, så det blev en till härlig dörrhylla och en ny minifångst.
2010-05-18Kenneth HedmanColumboGoghRockenråttor