Baron Z och Spirit of Hven

Igår så tyckte husse att hustrusket var lite för ruskigt, så han åkte och hämtade två små pälstroll att värma upp lägenheten, dom två små bröderna Baron Z och Spirit of Hven. Dom är döpta efter vodkasorter, men husse hoppas att dom inte vill krypa in i glasflaskor för det.
Baron Z är en liten siames, samma som Ikaros, som inte ännu hunnit få så mycket siamesfärger där dom ska vara. Baronen är den lugnare av bröderna, och har mer tid för gos med husse som han putsar noga.
Spirit of Hven är en liten dumboörad augoti, samma färg som vilda brunråttor, fast Spirit har en go tecknad ljus mage. Det är fullt med spring och klätter i Spirit, och han har inte tid att gosa mer än 10-15 sekunder sådär innan han måste ut och röra på sig igen.
Dom fick träffa dom stora pojkarna redan första kvällen när dom kom hem, så klart, det gick hur bra som helst. Ikaros visade dom en gång var vem som var chef, och sen var det klart. Ikväll så har dom alla härjat varit med husse en rejäl stund med husse, och Ikaros hade tom lugn att sova en stund. Husse hade missat att han skulle behöva jobba ikväll, så det får vänta till imorgon natt innan småttingarna får flytta in till storingarna, husse ska röja undan lite först i råtteroben bara. Sen kommer det ju naturligtvis en massa bilder på husses små pälstroll, dom måste ju få visa upp sig dom med!
2012-10-16Kenneth HedmanBaronenSpiritråttor