Avalon & Klassiker inflyttade

Mink och Rex har varit slitna, det är jobbigt när små vildråttor flyttar in! Husse har tagit ut dom utan småttingarna, då har dom krypit in under filten och omedelbart somnat. Dom har varit jätteduktiga med småttingarna, Rex har varit den busat mest med dom, Mink har intagit en låtsas-jag-inte-om-dom-blir-dom-less inställning – vilket också har varit effektivt. När småttingarna busar sig i närheten av Mink så blundar han bara och fortsätter med det han höll på med.
Avalon och Klassiker har båda mer spring i benen än vad som verkar möjligt, trots det har Avalon överaskande mycket tid till att gosa, fast så klart – mer tid till att busa. Klassiker har tid för gos han också, när han halvsover, vilket är väldigt sött när han plirar upp sina små ögon, kisar på husse, blundar, gosar till sig och knastrar och somnar om. Avalon är mer framåt av dom två och tycker om att pröva nya saker, men verkar inte tycka om när husse har svettigt hår efter sin cykelpendling – husse är inte helt säker på att håret i nacken är så jämnt längre.
Storpojkarna och småttingarna har inte börjat sova tillsammans än vad husse sett, men dom delar gärna samma salladsblad utan protest.
Bildbomb!
2014-11-30Kenneth HedmanAvalonKlassikerMinkRexbilderråttor